Je gegevens laten verwijderen
Laatst gewijzigd: 3 november 2026
Je kunt op elk moment de gegevens laten verwijderen die we van Google, Meta (Facebook en Instagram), LinkedIn, TikTok of Microsoft hebben ontvangen, en ook je hele account. Kies hieronder wat je wilt.
1. Eén koppeling verbreken (in de dienst)
- Log in bij de dienst (bijvoorbeeld Adlyzr, Contyzr of Sityzr).
- Ga naar Instellingen → Koppelingen.
- Kies het platform en klik op Ontkoppelen.
Wat er dan gebeurt:
- We verwijderen de toegangssleutel direct. Wil je dat het platform ons ook de toegang ontneemt, doe dan daarnaast stap 2.
- Alle overige gegevens uit dat account verwijderen we binnen 30 dagen, en bij LinkedIn binnen 10 dagen.
- Je krijgt een bevestiging per e-mail.
2. De toegang intrekken bij het platform zelf
Je kunt een dienst ook vanaf het platform de toegang ontnemen. Daarna kunnen we niets meer lezen of wijzigen. Wil je ook dat we verwijderen wat we al hebben, stuur dan daarnaast een verzoek (stap 3).
| platform | waar |
|---|---|
| https://myaccount.google.com/permissions → kies de dienst → Toegang verwijderen | |
| Facebook / Instagram | Facebook → Instellingen en privacy → Instellingen → Apps en websites → kies de dienst → Verwijderen. Bedrijfsaccounts: Meta Business Suite → Bedrijfsinstellingen → Integraties → Gekoppelde apps |
| LinkedIn → Instellingen → Gegevensprivacy → Andere toepassingen → Toegestane services → Verwijderen | |
| TikTok | TikTok-app → Profiel → Instellingen en privacy → Beveiliging → Apps en services → Toegang verwijderen. TikTok for Business: Business Center → Instellingen → Apps |
| Microsoft | https://account.live.com/consent/Manage (persoonlijk) of https://myapps.microsoft.com → Apps beheren (werk- of schoolaccount) |
3. Alles laten verwijderen
Mail [email protected] vanaf het e-mailadres van je account, met:
- het onderwerp "Gegevens verwijderen";
- de dienst(en) waar het om gaat;
- of het gaat om één koppeling, of om je hele account.
We bevestigen je verzoek binnen een werkdag. Je krijgt een bevestigingscode waarmee je de status kunt opvragen. We verwijderen:
- binnen 10 dagen de gegevens die we van LinkedIn ontvingen;
- binnen 30 dagen al het andere: je account, de gegevens uit gekoppelde accounts en wat je in de dienst hebt gezet.
Wat we wettelijk moeten bewaren, zoals facturen (7 jaar), bewaren we zolang dat moet, en we gebruiken het nergens anders voor.
4. Ben je geen klant, maar staan je gegevens bij ons?
Bijvoorbeeld als bezoeker van een webshop die op Sityzr draait, of als contactpersoon in Scoutyzr:
- Webshop of site van een klant: neem eerst contact op met dat bedrijf, want zij beslissen over je gegevens. Wij helpen hen om je verzoek af te handelen.
- Scoutyzr: mail [email protected] met het onderwerp "Scoutyzr". We verwijderen je gegevens uit de dataset, en zetten je op een lijst zodat we ze niet opnieuw verzamelen.
5. Vragen
Meer over hoe we met gegevens omgaan, staat in ons privacybeleid (/privacy). Vragen: [email protected].
Wat er voor Translyzr geldt
Projecten verwijderen in het account; het account verwijderen per mail.